ALFONS VAN ESSEN | BIOGRAFIE | DISCOGRAFIE |BOEKINGEN | KWALIFICATIES | GALLERY | AGENDA
Kyudo-Events

latest partypics
ENTER GALLERY
 

Alfons werkt graag samen met partner Kyudo-Events. Organisatie op topniveau, hetgeen perfect aansluit met wat Alfons wil bieden.

Kyudo-Events is een betrouwbare en vooruitstrevende full service partner voor event ondersteuning. Hun focus ligt op management en boekingen van ‘On tour’ concepten, artiesten, DJ’s & presentatoren, voice-overs en inspiratie sprekers. Kyudo staat voor doelgerichte voorbereiding met een trefzeker resultaat. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Ze ondersteunen om het maximale resultaat te behalen voor alle partijen, win/win.
De naam "Kyudo" (spreek uit als kjuuwdoo) is afgeleid van een historische vorm van boogschieten. Hierbij is de gedachte: juiste voorbereiding is de beste oplossing voor een correct schot. Deze filosofie hanteert Kyudo ook tijdens het ontwikkelen en uitvoeren van een event. Kyudo-Events gaat en staat voor een doelgericht en trefzeker resultaat.

Kyudo’s kracht is het brengen van vernieuwende producten, 25 jaar ervaring met opdrachtgevers, locaties, techniek, artiesten en collega-kantoren, vriendelijke & correcte handeling en Kyudo is resultaat gericht.

Kyudo als partner: succesvol, aansluitende ervaring/kennis/passie, professioneel, actief, betrouwbaar en vernieuwend.

Kyudo-Events creëert een unieke mogelijkheid om perfecte aansluiting bij een doelgroep te realiseren voor de beleving van een bedrijf, merk of product. Zij vertalen de boodschap op een creatieve en doeltreffende wijze.

Kyudo’s missie: geef meer dan men verwacht, breng belevenis.

Het team van Kyudo-Events beschikt over ruime ervaring binnen de evenementen- en entertainmentbranche en heeft ruime up to date kennis van trends, vernieuwende acts en spraakmakende mogelijkheden. Door hun jarenlange ervaring voelen zij haarfijn aan wat Alfons nodig heeft om optimaal te presteren, passend bij de wensen van de opdrachtgever. Zij regelen vooraf (én achteraf) alles met de opdrachtgever zodat Alfons zich echt kan focussen op de te leveren prestaties. Geen half werk, maar organisatie op topniveau. En dat niveau sluit perfect aan met wat Alfons wil bieden!

Voor meer informatie of referenties kun je op hun website terecht: www.kyudo-events.nl.

 
Alfons van Essen
Biografie
Discografie
Boekingen
Gallery
Agenda
Qmusic
Kyudo-Events
Standalone
Facebook
Twitter
Linked In

©2012 Alfons van Essen