ALFONS VAN ESSEN | BIOGRAFIE | DISCOGRAFIE | BOEKINGEN | KWALIFICATIES | GALLERY | AGENDA

Standalone

latest partypics
ENTER GALLERY
 

Alsof Alfons er dan nooit genoeg van krijgt, neemt hij zelf ook nog wel eens boekingen aan. Bedrijfsfeesten, relatiedagen, bruiloften, etc.

Het mag ondertussen wel duidelijk zijn dat Alfons een echte allround DJ is. Veel mensen roepen tegenwoordig dat ze (allround) DJ zijn, maar voordat je dat bent, moet je toch echt wel iets meer kunnen dan technisch een paar cd-spelers (of een computer) bedienen. Laten we eens beginnen met jarenlange ervaring (sinds 1995 !) in kroegen, discotheken, bedrijfsfeesten en grote events waardoor hij de ruimte heeft gehad zich in de breedte te ontwikkelen. Die verscheidenheid is precies wat Alfons leuk vindt. Niet één muzieksoort het hele optreden lang, maar verschillende stijlen passend bij de wensen van de opdrachtgever, het publiek en de sfeer van het moment. Dat kun je niet voorbereiden, maar moet je aanvoelen op het moment zelf. Dat is nou juist wat dit vak uitdagend maakt!

Deze muzikale kameleon heeft naast zijn platenkeus en mixtalent ook geen afschuw voor de microfoon. Hij mag dan wel niet the Voice of Holland hebben of eruit zien als George Clooney, toch kun je hem prima loslaten op een podium. Met passie, positiviteit en humor probeert Alfons altijd duidelijk contact te maken het publiek. Door dit contact ontstaat er een dialoog waarin ze elkaar beïnvloeden. Het publiek reageert op de DJ en andersom, hetgeen enorm bepalend is voor de sfeer maar er ook voor kan zorgen dat een bepaalde boodschap over komt en blijft hangen.

Wil je meer weten over Alfons, kijkt dan nog even verder op deze website en gebruik de nodige links die hier en daar zijn opgenomen. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon een keer een optreden gaan beleven door even in de agenda te kijken en naar een event toe te gaan. Verder kun je voor boekingen en meer informatie altijd een e-mail sturen naar: alfons@avanessen.nl

 

 
Alfons van Essen
Biografie
Discografie
Boekingen
Gallery
Agenda

Qmusic
Kyudo-Events
Standalone
Facebook
Twitter
Linked In

©2012 Alfons van Essen